Comunicat de presă - Întotdeauna Extra cu Aelbers
Actualizare la: 05 mai. 2021

Comunicat de presă - Întotdeauna Extra cu Aelbers

Un nou logo pentru o cunoștință veche.

Aelbers Personeel, partenerul pentru personal flexibil în construcții, se numește de acum Aelbers. Odată cu această schimbare de nume, Aelbers introduce o nouă identitate corporativă, iar agenția de detașare de personal lansează un nou serviciu: intermedierea lucrătorilor independenți din industria construcțiilor. Reînnoită, Aelbers dă astfel substanță opiniei sale despre construcțiile din Țările de Jos: flexibilă, proaspătă, atemporală și mândră de ceea ce a realizat.

Aelbers are soluții pentru problemele de personal deja din 1997. Acum este un jucător bine-cunoscut în lumea construcțiilor și oferă personal pentru fiecare fază de construcție. De la angajați administrativi și muncitori în construcții până la antreprenori. Atâta timp cât sunt implicați și profesioniști.

Aelbers - Logo raam

Noua identitate corporativă

Odată cu introducerea noului nume, o nouă identitate corporativă nu poate fi trecută cu vederea. Ca membru al Flexfamily, amprenta portocalie distinctă a grupului se reflectă în noul logo Aelbers. „Aceasta arată ADN-ul specific Aelbers”, declară Peter. Fiecare societate este unică și are propriul său caracter în cadrul Flexfamily. Acest lucru nu este diferit la Aelbers. „Avem o echipă diversă care întotdeauna depune eforturi pentru a-și atinge obiectul. Cu inițialele portocalii AE, care reprezintă Întotdeauna Extra, arătăm că facem mai mult decât vă așteptați.” Cu noua identitate corporativă, Aelbers este proaspăt, inovator și remarcabil! 

Site dinamic și proaspăt

Societatea cu originea în localitatea Achterhoek a fost întotdeauna cu picioarele pe pământ și modestă. „Dar putem fi puțin mai mândri de ceea ce facem”. Acesta este motivul pentru care site-ul a fost renovat pentru a permite vizitatorilor să experimenteze mai mult cultura Aelbers. Site-ul prezintă imagini atmosferice ale angajaților, ale proiectelor și societății. „Este mai mult decât un instrument informativ. Arată cine suntem și ce reprezentăm.”

Experiența Aelbers

Aelbers nu doar detașează angajați în proiecte. Aelbers îndrumă personalul de-a lungul carierei și întotdeauna urmărind creșterea gradului de conștientizare a siguranței. Ea asigură diplomele necesare, dar și cursuri de limbă olandeză și un plan de dezvoltare personală. „Astfel pregătim începătorii să devină profesioniști. Analizăm trăsăturile de caracter ale angajatului, îi facem legătura cu un client adecvat și apoi elaborăm un plan adecvat. Aceasta este experiența pe care o oferim angajaților noștri.”

Altijd Extra
mariko@aelberspersoneel.nl

A lua legatura

Mariko Lukkezen

Informații de contact

Tel. +31 (0)6 - 30 03 92 62