Ești în căutarea unui loc de muncă în Olanda? Noi suntem în căutarea ta!

Ești în căutarea unui loc de muncă în Olanda? Noi suntem în căutarea ta!
Lucrăm la cele mai frumoase proiecte în beton pe întreg teritoriul Olandei. Tuneluri, viaducte, poduri, porturi la mare și multe altele. Ajutorul tău pică la țanc! Suntem de părere că munca într-o țară străină poate fi interesantă. Ne dorim să te simți ca acasă aici și să poți munci în siguranță, astfel încât, pe lângă faptul că vei fi implicat în proiecte frumoase, să te poți întoarce la familie sănătos.
De aceea, vom face tot posibilul să te ghidăm personal încă de la început, într-un mod care ți se potrivește și cu care să te simți confortabil.


Aelbers facilitează condiții de muncă foarte bune. Pe lângă proiectele frumoase, încă de la interviul de bun venit ți se va oferi o cazare plăcută și posibilități de dezvoltare personală. La noi, siguranța și munca merg mână în mână. Muncim în siguranță și acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii doresc să lucreze la noi. Dedicăm mult timp acordând atenție personalului, îndrumându-l și asigurând egalitatea la locul de muncă.  Te încurajăm ca angajator să îți îmbunătățești aptitudinile și cunoștințele și să devii cea mai bună versiune a ta. De la sediul nostru din Doetinchem, încercăm pe cât posibil să vorbim pe limba ta. Încă un motiv să vii să lucrezi în Olanda, la Aelbers îți urăm bun venit deja de 25 de ani.

Ce avantaje îți oferă munca la Aelbers

Ce avantaje îți oferă munca la Aelbers:
- Un salariu bun, cu oportunități de creștere în carieră;
- Salariul ți se plătește întotdeauna la timp;
- Activăm în acest sector de peste 25 de ani;
- Îți asigurăm o cazare de bună calitate, cu dormitor propriu și Wi-Fi de viteză;
- Avem grijă să fii asigurat în Olanda;
- Avem o cultură a siguranței la nivel înalt;

citește mai mult:
- Ți se decontează kilometri parcurși;
- Sistem de pensii bun;
- Vei munci alături de colegi profesioniști și de treabă;
- Îți punem la dispoziție echipamente individuale de protecție adecvate, certificate și cursuri de formare (lingvistică);
- Putem fi contactați și în afara orelor de program;
- În calitate de muncitor internațional, este posibil să ai dreptul la beneficii fiscale, te vom ajuta în acest sens.

Întotdeauna Extra

siguranță
Olanda este cunoscută ca una dintre cele mai sigure țări în care să lucrezi. Este important pentru noi să poți lucra și comunica în siguranță și fără a fi deranjat, într-un mediu de lucru sigur.
La sosire, vei primi propriul set personalizat de echipamente individuale de protecție. Dacă nu deții încă certificatul obligatoriu GPI și VCA, te vom ajuta cu acestea.

În prima zi de lucru vei face cunoștință cu echipa și cu executanții. Ei te vor ghida pe șantier. În timpul rundelor periodice de siguranță, vizităm șantierele de construcții și te întrebăm ce merge bine și ce poate fi îmbunătățit.Apreciem feedback-ul tău pentru a îmbunătăți împreună condițiile de muncă. La finalul zilei de muncă, ne dorim ca toți să ne întoarcem acasă în siguranţă.Se organizează cu regularitate instructaje și ședințe de siguranță, pentru a discuta despre siguranță și pentru a promova practicile de lucru sigure.

Deși în Olanda muncim în condiții de siguranță, nu se lucrează niciodată complet lipsit de riscuri. În cazul în care se totuși se produce un accident, mare sau mic, la Aelbers ai asigurare medicală.
Ne îngrijim să fii asigurat în Olanda și să fii ajutat corect. Avem propriul nostru medic de medicina muncii. Lucrăm în siguranță sau nu lucrăm deloc.

 

Implicare
Te vom întâmpina personal la birou. Aici îi vei întâlni mai întâi pe recrutorii noștri.
Înțelegem că ai parcurs o călătorie lungă pentru a ni te alătura și de aceea facem tot posibilul pentru a face integrarea cât mai rapidă și mai eficientă posibil.
Angajații noștri de la recrutare te vor ghida pas cu pas prin programul de inițiere, vor aranja înregistrarea dumneavoastră și vă vor ajuta cu tot ce aveți nevoie pentru a începe

Este important pentru noi să te simți ca acasă aici și să începi munca cu un sentiment plăcut. În afara orelor de program, aveți la dispoziție întotdeauna un număr de telefon de serviciu pentru urgențe. Ghidul de la Aelbers se plimbă pe șantier.
Ai întrebări legate de șederea ta în Țările de jos, situații pe șantier sau cazare?Ghidul de la Aelbers te ajută cu acestea și se asigură că întrebarea ta este transmisă și la birou.
Suntem mândri de muncitorii noștri calificați și de proiectele pe care le construim. De dulgherii în beton, personalul de la curățenie, debarasorii, maiștri, salahorii sau personalul în formare.Grație specialiștilor în lucrări în beton cum ești tu, putem continua construcția celor mai frumoase proiecte din Olanda. La noi ești binevenit.


Profesional
Atunci când începi munca departe de casă, vrei să te asiguri că ajungi într-un loc îngrijit. Oferim un salariu bun, dar și o cazare frumoasă cu paturi confortabile este cel puțin la fel de importantă.
Să fii sănătos și echipat în construcții este de neprețuit. Îți asigurăm cazare adecvată, aproape de locația construcțiilor. Kilometrii parcurși între cazare și construcție vor fi decontați.
Toate cazările noastre sunt certificate de SNF. Este vorba despre locuințe îngrijite și spațioase, în care ai propriul dormitor cu mult spațiu de depozitare. Locuințele sunt dotate cu tot mobilierul și facilitățile necesare pentru o viață plăcută și lipsită de griji.
Fiecare locuință este dotată cu conexiune Wi-Fi de viteză, astfel că vei putea ține legătura cu familia și prietenii. Dacă ai vreo problemă, nu aștepta, sună pur și simplu!

Siguranță

Toată lumea trebuie să poată face lucrurile la care se pricepe. Acesta este crezul nostru la Aelbers. În acest fel, încercăm întotdeauna să adunăm cele mai bune echipe pentru proiectele noastre. Și, ca partener de cooperare, ne place să ne gândim la modul în care vă puteți desfășura munca cât mai eficient și mai eficace posibil.

Munca la Aelbers înseamnă siguranță. Avem grijă de angajații noștri. Facem acest lucru ghidându-vă personal de la primul contact și pe tot parcursul carierei la Aelbers. Puteți avea încredere că interesele dvs. sunt întotdeauna reprezentate. Pentru că știm ce se întâmplă datorită multor ani de experiență în construcții în Țările de Jos.

Vă garantăm că salariul dvs. este plătit întotdeauna la timp și că asigurarea socială este plătită. De asemenea, vă garantăm asigurarea de sănătate și vă ajutăm dacă aveți nevoie de asistență medicală.


Cazare

Condițiile bune de muncă sunt importante. Dar cazarea confortabilă este la fel de importantă. Ne ocupăm de cazarea dvs., care trebuie să îndeplinească cerințe stricte. În felul acesta vi se garantează întotdeauna o locuință frumoasă.

O privire în jurul locuinței

Deoarece puteți lucra la proiecte grozave oriunde în Țările de Jos, avem diverse spații de cazare în toată țara. Cazările noastre pot fi locuințe private, bungalouri de agrement în parcuri de vacanță sau apartamente într-un complex. Încercăm cât mai mult să vă cazăm împreună cu colegii care lucrează pe același șantier, astfel încât să puteți merge împreună la serviciu. Dormitor propriu? Acesta este doar pentru dvs. Doar în cazuri excepționale veți împărți dormitorul. 

Educație

Formare personalizată

Ca angajator devotat, vă încurajăm să vă dezvoltați în continuare talentele. De exemplu, vă puteți continua instruirea și formarea cu ajutorul nostru, pentru a vă dezvolta în continuare.

De exemplu, oferim instruire practică, cum ar fi instructaje VCA și DVP, asistență de urgență și lucrul cu fierăstrăul circular de construcție sau platforma aeriană. Coordonatorii noștri de șantier sunt autorizați de BouwRadius pentru a oferi instructaj la locație în domeniul tăierii. Astfel putem organiza rapid un curs de formare.

Folosim o metodă practică de învățare care vă permite să vă amintiți mai bine materialul de curs oferit. În timpul exercițiilor, dvs. și colegii voștri nu numai că vă evaluați reciproc cu privire la utilizarea eficientă a mașinii și a materialelor, ci și la utilizarea în siguranță a mașinii și a pericolelor pentru mediu.

 

Atenție la munca în siguranță

Facem tot ce putem pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței și, prin urmare, vă încurajăm să lucrați în siguranță. Oferim instruire în materie de siguranță, organizăm ședințe privind seturile de instrucțiuni și oferim unelte fără fir pentru a preveni împiedicarea. În plus, eliminăm diferențele culturale printr-o cultură deschisă în care discutăm despre cum putem preveni accidentele.