Educație
Valorile noastre:

Educație

Formare personalizată

Ca angajator devotat, vă încurajăm să vă dezvoltați în continuare talentele. De exemplu, vă puteți continua instruirea și formarea cu ajutorul nostru, pentru a vă dezvolta în continuare.

De exemplu, oferim instruire practică, cum ar fi instructaje VCA și DVP, asistență de urgență și lucrul cu fierăstrăul circular de construcție sau platforma aeriană. Coordonatorii noștri de șantier sunt autorizați de BouwRadius pentru a oferi instructaj la locație în domeniul tăierii. Astfel putem organiza rapid un curs de formare.

Folosim o metodă practică de învățare care vă permite să vă amintiți mai bine materialul de curs oferit. În timpul exercițiilor, dvs. și colegii voștri nu numai că vă evaluați reciproc cu privire la utilizarea eficientă a mașinii și a materialelor, ci și la utilizarea în siguranță a mașinii și a pericolelor pentru mediu.

Atenție la munca în siguranță

Facem tot ce putem pentru a crește gradul de conștientizare a siguranței și, prin urmare, vă încurajăm să lucrați în siguranță. Oferim instruire în materie de siguranță, organizăm ședințe privind seturile de instrucțiuni și oferim unelte fără fir pentru a preveni împiedicarea. În plus, eliminăm diferențele culturale printr-o cultură deschisă în care discutăm despre cum putem preveni accidentele. 

Doriți și dvs. să lucrați la Aelbers?

Doriți să vă dezvoltați în continuare în domeniul construcțiilor în Olanda? Sau doriți să știți ce cursuri puteți urma la noi? Suntem bucuroși să vă oferim sfaturi personalizate.