Siguranță
Valorile noastre:

Siguranță

Aelbers oferă siguranță

Toată lumea trebuie să poată face lucrurile la care se pricepe. Acesta este crezul nostru la Aelbers. În acest fel, încercăm întotdeauna să adunăm cele mai bune echipe pentru proiectele noastre. Și, ca partener de cooperare, ne place să ne gândim la modul în care vă puteți desfășura munca cât mai eficient și mai eficace posibil.

Munca la Aelbers înseamnă siguranță. Avem grijă de angajații noștri. Facem acest lucru ghidându-vă personal de la primul contact și pe tot parcursul carierei la Aelbers. Puteți avea încredere că interesele dvs. sunt întotdeauna reprezentate. Pentru că știm ce se întâmplă datorită multor ani de experiență în construcții în Țările de Jos.

Vă garantăm că salariul dvs. este plătit întotdeauna la timp și că asigurarea socială este plătită. De asemenea, vă garantăm asigurarea de sănătate și vă ajutăm dacă aveți nevoie de asistență medicală.

ABU Asociația comercială

Aelbers este membru al Algemene Bond Uitzendondernemen (ABU): asociația comercială care reprezintă interesele agențiilor private de angajare și ale angajaților săi. Membrii ABU reprezintă calitate și bune practici de angajare. Ca angajat, beneficiați de acest lucru, deoarece aveți asigurarea unui bun contract colectiv de muncă.
Aflați mai multe despre ce poate face ABU pentru dvs.
ABU Asociația comercială

Certificatele noastre

Lucrăm în modul corect și respectăm reglementările. De aceea suntem afiliați la diverse agenții și avem certificate pentru a demonstra acest lucru.

VCU - Listă de verificare a sănătății și securității (VG) Lucrători temporari

Credem că este important ca angajații noștri să lucreze în condiții de siguranță și sănătate și ca clienții noștri să facă acest lucru posibil. De aceea, noi deținem certificarea VCU din 2004.

SNA - Fundația pentru standardele muncii

Fundația pentru standardele muncii (SNA) este semnul distinctiv pentru sectorul detașării de personal, care testează dacă o agenție de ocupare temporară își îndeplinește obligațiile. Marca de calitate SNA stabilește standarde înalte pentru agențiile de detașare de personal și astfel limitează riscurile pentru clienți și angajați. Aelbers este certificat NEN4400-1 din 2007.

SNF - Stichting Normering Flexwonen

Cazarea bună și confortabilă este importantă pentru sănătatea ta. Stichting Normering Flexwonen (SNF) este o instituție independentă care evaluează anual cazarea noastră din diferite puncte de vedere. Gândiți-vă la siguranță și igienă, salubritate și spații de locuit. Aelbers are acest semn de calitate și este înregistrat la SNF. În acest fel garantăm o cazare bună în Țările de Jos.